Minőségi dekorációs megoldások

Johnsign Dekor Kft. 6727 Szeged, Dolgos utca 6. Mobil: +3630 219 2005

Bemutatkozás

Johnsign Dekor névjegye

Tevékenységünk

Cégünk 1995 óta foglakozik digitális nyomtatással, számítógépes fóliakivágással kivitelezett reklámfeliratok, gépjármű- és kirakatdekorácók, 3D plasztikus (styrofoam vagy más néven térbetű) feliratok készítésével. Magas szakmai tapasztalattal rendelkezünk, fő feladatunknak tartjuk az intézmények, cégek, vállalkozások arculatának figyelemfelhívó megjelenítését, a tervezéstől a kivitelezésig. Nagy hangsúlyt fektetünk megrendelőink és partnereink egyedi igényeinek teljesítésére. Digitális nyomtatást(134cm-ig), hideg laminálást(160cm-ig), fóliakivágást(134cm-ig), 3D betűkivágást(styrofoam betűk, számok), gyantás matricák, kulcstartók, egyedi reklámajándékok, pólók készítését vállaljuk vállalkozások és magánszemélyek részére.
JÁRMŰDEKOR:

Teherautó, személyautó, és motordekoráció tervezése, kivitelezése, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Teljes autóbevonása is lehetséges, vagy az autó egyes elemeinek(pl.visszapillantó tükör, műszerfal stb.) becsomagolása fényes, matt vagy karbon mintás fóliával több színben. Matricapótlás autókra, motorokra, robogóra, hajóra, munkagépekre, stb. A mágnesmatrica járműdekorációként való használata nagyon praktikus, mert a feliratok könnyen cserélhetők, levehetők mindenfajta károsodás nélkül. A mágnesmatrica minden vasalapú sík, vagy kismértékben íves felületre kiválóan tapad. Felhasználási területe igen széles: ideiglenes reklámok, céges autók magánautóként való használata stb.

MOLINÓ(PONYVA)KÉSZÍTÉS:
Reklám molinó(ponyva) igen jól használható kis- és nagyméretű reklámokhoz egyaránt, kül- és beltéri megjelenítésre is alkalmazható. Anyaga PVC, többféle színben, és méretben választható, egy vagy kétoldalas kivitelben is legyártható. Kérhető fotónyomtatással vagy számítógépes fóliavágással. Időjárásálló, könnyen szállítható és szerelhető. Molinóinkat minden esetben körbeszegve és riglizve szállítjuk! REKLÁMTÁBLÁK: Reklámtáblák készítését vállaljuk, általunk tervezett, vagy (hozott) kész tervek alapján. Készülhet digitális nyomtatással, vagy számítógépes fóliavágással egyaránt. Ezenkívül vállaljuk megállító táblák gyártását, egy- vagy kétoldalas kivitelben.
TÉRBETŰ (3D) KIVÁGÁS:
Vágógépünkön rövid határidőalatt a szivárvány minden színére lefesthető és tetszőleges méretű betűket, számokat és egyéb formákat készítünk, melyeket igény szerint akár fel is rögzítünk. Plasztikus felirataink rendkívül tartós (5-7 év) élettartammal bírnak.
MŰGYANTÁS(3D) MATRICÁK:
Kulcstartók, mappák, számítógépek márkajelzésére, motorok, autok egyedi dekorálására szolgál. Öntapadó fóliára vagy vékony fémhatású fóliára készül a nyomat digitális nyomtatással. Ezután egy speciális műgyanta réteggel vonjuk be. Gyantás dombormatrica készülhet reklám céljából a megajándékozó adataival, megszemélyesítés céljából a megajándékozott adataival, dekorációs célzattal, valamint egyediség elérése céljából. Készülhet kitűzőezzel a technológiával, nagyon dekoratív, ami egyedi és figyelemfelkeltő reklámeszköz lehet kiállításokon, rendezvényeken, sporteseményeken.
TUDÁSTÁR DIGITÁLIS NYOMTATÁS:
A digitális nyomtatást több színből álló grafikák estében alkalmazzuk. Ez az eljárás használható, kül- és beltéri feliratok, grafikák készítésére, amely laminálással tehető ellenállóbbá. Anyaga lehet: - papír - vinyl - öntapadó - pvc banner - One-vision fólia Ezzel a technológiával olyan több színből álló logók, emblémák is elkészítetők (akár 1db is) MILYEN FORMÁTUMBAN KELL A LOGÓT, GRAFIKÁT KÜLDENI? A több színből álló logót, grafikát vektoros formátumban küldve tudjuk legkönnyebben felhasználni. (CDR, AI, EPS) de jó a JPG, TIFF, PDF formátum is. Ha nem áll rendelkezésre nyomdai előkészítéshez alkalmas szerkesztett anyag, természetesen szívesen segítünk ennek elkészítésében, akár minta, vagy elképzelés alapján is. MENNYI AZ ELKÉSZÍTÉS IDEJE? Az elkészítés ideje minden esetben a telefonos egyeztetés alapján történik. Mennyi az ára? Az ár telefonos egyeztetés vagy e-mail küldés során kerül közlésre.
REKLÁMPÓLÓ KÉSZÍTÉSE:
Egyedi vagy akár cégeknek névvel-logóval ellátott pólók, ingek, kabátok, mezek készítése! Fotó alapú, vasalható matricát bármilyen beküldött fényképről készítünk, így biztos lehet benne, hogy akár ajándékba, akár saját célra egyedi ruhadarabra tesz szert. Ezen kívül bármilyen szöveg, logó is kérhető, ebben a kivitelben. Az elkészült feliratok, ábrák, rendkívül mutatósak, hosszú élettartamúak, és akár 1 db-ot is legyártunk. Sportmezek dekorálása, szponzori logók - akár utólagos - felrakása rövid határidővel
Elérhetőség: Johnsign Dekor Kft. Szeged, Vásárhelyi Pál utca 13.
Purgel János
Mobil: +3630 219 2005